Turvallisuuspalvelut

Suomen Turvamiehet tarjoaa käyttöösi kaikki turvallisuusalan ratkaisut joustavasti ja laadukkaasti. Palvelumme ovat yksilöitävissä vastaamaan tarpeitasi ja helposti sulautettavissa organisaatioosi.


Painotamme toiminnassamme korkeaa laatua ja olemme vahvasti sitä mieltä, että etenkään turvallisuusseikoissa siitä ei tule tinkiä. Vartiointi- ja järjestyksenvalvontatehtävissä, kuten koko alalla, turvallisuus lähtee osaavista ja oikealla asenteella varustetuista tekijöistä. Kun luotat meihin, lasket turvallisuuden ammattilaisten harteille.

Vartiointipalveluiden tuottamisesta Suomen Turvamiehissä vastaa STSEC.

Siivouspalvelut

ST-GROUP tarjoaa laajan valikoiman palveluita kiinteistösi ja toimitilojesi puhtauden ja viihtyvyyden takaamiseksi. Koska puhtaus syntyy ammattitaidolla ja asenteella, tekevät motivoituneet työntekijämme ja teknisesti korkeatasoiset menetelmämme ensiluokkaista jälkeä. Jätä puhtaus ammattilaisten huoleksi. 

2-laatikko
3-laatikko

Henkilöstövuokraus

ST-GROUP on erikoistunut hotelli- ja ravintola-alan henkilöstöpalveluihin. Järjestämme korkeatasoisia ratkaisuja henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin, ulkoistamiseen ja koulutukseen meille luonteenomaisella tavalla - ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti.