Henkilöstövuokraus

Tarjoamme korkeatasoisia ratkaisuja henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin ja ulkoistamiseen ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti koko Suomen alueella. Olemme erikoistuneet hotelli- ja ravintola-alan henkilöstöpalveluihin.

Henkilöstövuokraus

Oli kyseessä sitten muutamien tuntien tai peräti vuosien mittainen työtehtävä, voit kääntyä henkilöstövuokrauskysymyksissä meidän puoleemme. Juuri Sinun tarpeisiisi sopivan työntekijän löytämiseksi laadimme hakukriteerit yhdessä kanssasi. Valintapäätöksesi jälkeen hoidamme kaiken palkanmaksusta terveydenhuoltoon ja laadunvalvontaan saakka.

Ulkoistaminen

Voit ulkoistaa henkilöstösi meille joko osittain tai kokonaan, ja sopimus voi kattaa muutakin kuin henkilöstöresurssien hankinnan. Vastuualueet ja sopimuksen laajuus ovat täysin yksilöitävissä, mutta tarvittaessa huolehdimme kaikesta. Ulkoistetun toiminnan sujuvuudesta, esimerkiksi sijaisuus- tai sairaustapauksissa, vastaamme täysin itse.

Rekrytointi

Autamme mielellämme kaikissa organisaatiosi rekrytointitarpeissa aina henkilöstöstä ylempiin toimihenkilöihin saakka. Perehdymme seikkaperäisesti liiketoimintaasi ja visioosi ja laadimme kanssasi hakukriteerit parhaiden kandidaattien löytämiseksi. Tarvittaessa toteutamme hakijoille myös soveltuvuusarvioinnit puolestasi.