Turvallisuuspalvelut

Turvallisuudestaan huolehtiva organisaatio viestii asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen luotettavuudesta ja korkeasta laadusta.

Suomen Turvamiehet tarjoaa kaikki turvallisuusalan ratkaisut joustavasti ja laadukkaasti yksityishenkilöille, yrityksille ja julkiselle sektorille koko Suomen alueella.

Palvelumme ovat yksilöitävissä tarpeisiisi ja helposti sulautettavissa organisaatioosi. Kun luotat meihin, lasket turvallisuuden ammattilaisen harteille.

STSEC tuottaa vartiointipalveluita Kemissä, Keminmaassa, Torniossa, Kokkolassa, Pieksämäellä, Varkaudessa, Mikkelissä, Kouvolassa, Kotkassa ja Vantaalla.

Turvallisuuspalvelut

Valikoimamme kattaa vartiointi- ja järjestyksenvalvontapalvelut, aula- ja vastaanottopalvelut sekä turvatarkastukset monipuolisesti erilaisiin tilanteisiin ja ympäristöihin olipa tarve sitten kokonaisvaltaiselle tai lyhytkestoiselle ratkaisulle.

Hälytyskeskuspalvelut

Ammattitaitoisesta henkilökunnasta ja korkealaatuisesta teknologiasta koostuva hälytyskeskuksemme on turvanasi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Turvallisuustekniikka

Älykkäät ja tarkoituksenmukaiset tekniset ratkaisumme auttavat organisaatiosi turvallisuuden ylläpidossa ja tuovat varmuutta ja huolettomuutta päivittäiseen toimintaan. Meiltä saat kameravalvonta-, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmät asennus-, opastus- ja huoltopalveluineen.

Arvokuljetukset

Arvokuljetuspalveluillamme varmistat käteisen rahan, arvopapereiden, datatallenteiden sekä muun arvo-omaisuuden luotettavan kuljetuksen. Palvelu on aikataulutettavissa täysin toiveittesi mukaan ja kuljetuksen aikana omaisuutesi on teknisesti suojattu ja vakuutettu.

Koulutuspalvelut

Tarjoamme sisäasiainministeriön sertifioimat koulutukset järjestyksenvalvonta- ja turvallisuussektorilla toimiville henkilöille ja yrityksille. Järjestämme myös kaikille palvelualoilla toimiville henkilöille koulutuksia kriisi- ja poikkeustilanteita varten. Koulutukset räätälöidään aina vastaamaan asiakkaan tarpeita ja ovat saatavilla valtakunnallisesti.