Siivouspalvelu

Toimipaikan siisteys välittää vaikutelman koko organisaation laadusta ja vaikuttaa suoraan tilojen käyttäjien hyvinvointiin.

Edustuskelpoisen kiinteistön ja terveiden toimitilojen takaamiseksi tarjoamme laajan valikoiman siivouspalveluita. Ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijämme sekä teknisesti korkeatasoiset menetelmämme tekevät ensiluokkaista jälkeä.

Ylläpitosiivous

Varmistamme tilojesi puhtauden ja siisteyden sovituin menetelmin sekä toivomassasi laajuudessa ja viikkotahdissa. Palveluun ovat yhdistettävissä esimerkiksi saniteettitarvikkeiden täydennykset ja huonekalutekstiilien käsittelyt.

Rakennussiivous

Uudis- ja korjausrakentamiseen kuuluvat olennaisena osana puhtaanapito ja pölynhallinta. Rakentamisen laadun ohella palvelumme auttavat takaamaan kohteen turvallisuuden rakentamisen eri vaiheissa ja terveen ympäristön tilojen käyttäjille myös jatkossa.

Perussiivous

Tilojesi yleisilme ja pintamateriaalien kunto kohentuvat entisestään, kun toteutamme sovituin määräajoin ylläpitosiivousta täydentävän perussiivouksen. Pinttyneen lian poisto ja pintojen hoito lisäävät materiaalien käyttöikää ja tuovat näin myös merkittäviä säästöjä.